SLUIT
MENU
Nieuwe naam, zelfde kwaliteit

Breda Press – betrouwbaar, ervaren en vakkundig

Breda Press is de nieuwe naam voor Drukkerij Van den Wijngaard uit Breda. Een nieuwe naam, een nieuwe locatie. Dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit. Buiten de naam en de nieuwe locatie verandert er namelijk niets. We blijven de betrouwbare, persoonlijke en flexibele drukkerij die u gewend bent. De nieuwe locatie stelt ons in staat met de nieuwste apparatuur de beste kwaliteit en service te leveren. De nieuwe naam past hierbij.

Wat goed was blijft goed.

U kunt rekenen op ons trouwe team aan medewerkers die zoals altijd vol enthousiasme, creativiteit en aandacht voor u klaar staan.

Het enthousiaste team van Breda Press bestaat uit creatieve en ervaren vakmensen met een grote passie voor het vak.

We stellen ons graag aan u voor:

Jan Mol: onze duizendpoot, ook wel ‘manusje van alles’. Van onze financiële administratie tot het inpakken van drukwerk, niks is hem te veel: Jan is werkelijk van alle markten thuis.
Sonja Jonkers: Ons creatieve brein. DTPer en vormgeefster en zeer ervaren in het ontwikkelen van rouwdrukwerk.
Will van der Vorst: Onze productiemedewerker. Will zorgt ervoor dat alles tip top in orde is. Snijden, rillen, vouwen, tijdig en juist verpakken; Will is er bij tot uw bestelling op de juiste manier ons pand verlaat.
Naney Lieven: zij is net als Sonja DTPer en vormgeefster. Ze is creatief en werkt zeer precies!
Martijn de Bie: Eigenaar. Zeer ervaren in orderbegeleiding. Geniet van persoonlijk contact met de klant en rust niet tot u tevreden bent!

Wilt u weten wat klanten over ons zeggen?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.