SLUIT
MENU
Referenties
Switch2Solar maakt al een aantal jaren gebruik van de diensten van Breda Press voor al ons promotie- en opleidingsmaterialen. Voor ons is een drukkerij niet alleen een leverancier maar ook een partner, die meedenkt, snel reageert en als er dan toch een keer iets mis gaat het ook adequaat oplost. Breda Press voldoet voor ons aan al onze wensen en wij zijn zeer tevreden!
Desiree – Switch2Solar
Breda Press is nu al een aantal jaren onze vaste partner voor al ons drukwerk. De samenwerking verloopt goed, de lijntjes zijn kort, en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Ze denken altijd met ons mee over de mogelijkheden van de betreffende opdracht en de bijbehorende prijs-kwaliteitsverhouding. Leveringen zijn snel en altijd naar tevredenheid. Wij raden Breda Press dan ook zeker aan!
Tanja – Livingstone
We zijn heel blij met Breda Press. Drukwerk wordt snel geleverd en ziet er altijd goed uit. Ze staan open voor vragen en opdrachten die buiten onze normale druk-opdrachten staan. Niets is onbespreekbaar. Ze denken mee en zijn ontzettend vriendelijk. Kortom, we zijn meer dan tevreden over Breda Press!
Angeli – Bayer CropScience
Flexibiliteit en een snelle realisatie van rouwdrukwerk is in onze branche cruciaal. Breda Press is hierin onze betrouwbare, creatieve en vaste partner. Dit naar volle tevredenheid en erg belangrijk, een prettig persoonlijk contact!
Marc – Zuylen Uitvaartverzorging
Snelle reactie- en levertijd met het bestellen! Ook als je bestelling geleverd is, wordt je nog altijd vriendelijk geholpen. Ik bestel hier graag!
Anca – UPL Benelux
Breda Press verzorgt al jaren het drukwerk voor Maas-Jacobs naar tevredenheid. Ze leveren goede kwaliteit, bieden een snelle service en er is een vriendelijke en duidelijke communicatie.
Angela – Maas Jacobs
Martijn en zijn team staan altijd voor ons klaar, houden onze voorraad die daar staat in de gaten en informeren als er iets op dreigt te raken. En als we dringend enveloppen of iets dergelijks nodig hebben, leveren ze dat uit de voorraad dezelfde dag nog op kantoor af. We hebben gewoon een leuke persoonlijke band opgebouwd inmiddels, en hopen nog vele jaren zaken met Van den Wijngaard te kunnen doen!!
Carin & Dorien – EG Group
Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.